Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

Sportschool Fit To All in Andelst

Website: www.fittoall.nl/ | Facebook: Fit to All Andelst

Voor alle inwoners van Andelst en omstreken biedt Fit To All een perfecte uitvalsbasis om een momentje voor jezelf te pakken. Fit To All is, zoals de letterlijke vertaling doet vermoeden, geschikt voor iedereen. Fit To All is een fitnesscentrum dat beschikt over een groot scala aan trainingsmogelijkheden om aan al jouw trainingswensen te voldoen. Tijdens de trainingen kan je rekenen op deskundig advies.

Fitness is ideaal voor als je individueel en in alle vrijheid je conditie, figuur en algemene gezondheid wilt bijhouden of verbeteren. Ben je op zoek naar fitness in de omgeving van Andelst en wil je niet elk bezoek dezelfde oefeningen doen? Zoek je een club waar je zelf kunt bepalen welke vorm van fitness je beoefent en wanneer? Wil je gebruik kunnen maken van de laatste trends op het gebied van fitness? Wil je betaalbaar kennismaken met krachttraining, cardiotraining, fitness, HIIT, bootcamp, functional training of core training? Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen in onze sportschool of om vrijblijvend advies te krijgen.