Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

JTW Transport

JTW is de afkorting van Jager & ten Westeneind
JTW transport bestaat nu sinds 1 mei 2021, toen gestart met 1 vrachtwagen en inmiddels 3 vrachtwagens, wij doen hoofdzakelijk containervervoer.
Mijn partner Ronald was al bekend in het transport, maar voor mij was het een totaal nieuwe uitdaging ben zelf al 12 jaar werkzaam als zzp-er in de zorgsector, dus heel wat anders, ik had er zekers vertrouwen in om te starten , Ronald rijdt zelf en stuurt alles aan vanuit zijn wagen, Anneloes doet de boekhouding en ik ben op de achtergrond voor het financiële gebeuren, en zo hopen we dat ons bedrijf kan groeien en toch ook een soort van familiebedrijf kan gaan worden, mijn zoon Maurits heeft de plannen om in de toekomst ook op de vrachtwagen te stappen en ja dat wil ik zelf ook nog gaan doen voor evt. noodgevallen of als er wat met spoed afgezet of opgezet moet worden.
We vinden het ontzettend leuk om het elftal MO-17 te sponsoren ook omdat Anneloes meespeelt in dit team en zodat we wat kunnen betekenen voor het team.
Tot ziens bij SVHA
Helma ten Westeneind