Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

hummel | Deventrade

Website: www.hummelsport.nl | Facebook: hummel

hummel is onderdeel van de Deventrade Group: een Nederlands familiebedrijf dat in 1985 is opgericht en nu wordt gerund door de tweede generatie. Deventrade is toonaangevend in teamwear. Het bedrijf voert internationaal diverse sportmerken, variërend van eigen merken (Stanno en Reece Australia) tot licentiehouderschap (hummel, Derbystar, Select). Met dank aan aanwezigheid in meer dan 700 Nederlandse sportspeciaalzaken en diverse sponsorships op het hoogste niveau, is Deventrade als geen ander nauw betrokken bij sportend Nederland.

SVHA kleding wordt aangeschaft bij Brugman Schoenen & Sport, in de winkel in Heteren of online via onze ledenshop.

Let’s play together

Mensen plezier laten beleven door samen te spelen en samen te sporten, dat is de missie van Deventrade. Sporten is een prachtige manier om met elkaar in contact te komen en nieuwe energie te krijgen. Teamsport is samen bezig zijn en het beste in elkaar naar boven halen. Deventrade wil hierin ondersteunen met producten om fijn in te bewegen en mee te sporten & concepten die clubs en detaillisten ondersteunen en ontzorgen!

Deventrade bestaat uit een prachtig team van creatieve mensen met een dynamische speelstijl, die helemaal thuis zijn op het gebied van teamsport. Ook in onze teamsport organisatie is het motto: Let’s play together. Met plezier samenwerken met elkaar en met onze partners. In verbinding elkaar positief en professioneel ondersteunen om zo het beste uit elkaar te halen.

Voor hummel draait alles om teamsport. Wat in 1923 begon, is bijna 100 jaar later nog elke dag onze drijfveer. hummel makes a team. Het is precies die focus op teamsport, waardoor het merk hummel als geen ander de waarde kent van teamwork. hummel ontwikkelt teamwear collecties, en -accessoires, voor heren-, dames- en kinderen. Alle collecties zijn direct leverbaar uit voorraad.

Samen, met plezier, op weg naar een gouden toekomst.