Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

Dutch Projects

Website: www.dutch-projects.com | Facebook: Dutch-Projects

Dutch Projects is een jong en dynamisch projectmanagementburo die zowel nationaal als internationaal haar sporen binnen de retail- en leisurewereld heeft verdiend. Dutch Projects bouwt turn-key binnen een taakstellend budget aan het succes en expansie van de retailer. Dutch Projects heeft alles onder één dak om iedere uitdaging aan te gaan en opereert in een netwerk van specialisten en professionals.

Dutch Projects staat voor inspiratie en ontwikkeling en weet vanuit haar veelzijdigheid en grenzeloze bezieling ieder project binnen de gestelde voorwaarden tot een goed eind te brengen. Vanuit onze jarenlange ervaring hebben wij een flexibel en transparant dienstenpakket weten samen te stellen dat naast een scherpe prijs/kwaliteit verhouding, voor ieder type project uitkomst biedt.

Onze internationale ervaring in combinatie met onze neus voor up-to-date trends en marktontwikkelingen maakt Dutch Projects een partij die telkens het verschil weet te maken.

Portfolio