Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

10 september 2023

Snikhete voetbaldag, maar toch punten gescoord voor de MO20

De 2e wedstrijd van het seizoen is tegen SDOO, spannend doordat er veel bekenden zijn waar tegen gespeeld moet worden. Op deze snikhete septemberdag starten we op het net besproeide veld. Wat maakt de warmte het ons en onze tegenstander lastig en misschien ook een beetje de zenuwen. Gelukkig  laten we zien wat we kunnen en komen we na een kwartier op voorsprong.

Daarna hebben we kansen genoeg maar staat de paal of de goede keeper van SDOO in de weg. Eindelijk is daar dan toch de 2-0. Deze wordt helaas opgevolgd door een eigen doelpunt doordat we elkaar te weinig  coachen. 2-1 ruststand. Lisanne opent de score in de 2e helft, 3-1. Weer gaat het hierna mis en krijgen we een knullig doelpunt tegen. Wat is het zwaar om onder deze omstandigheden te voetballen.

Respect voor alle dames in het rood-wit en groen-wit waarvan de laatste vandaag toch de overwinning binnen weet te slepen. De punten blijven in Herveld. Zoals de scheidsrechter na afloop terecht op merkte, de KNVB last om allerlei redenen wedstrijden af, te nat, mist, sneeuw, storm….misschien kunnen ze overwegen om voetballen met +30 graden op kunstgras hier aan toe te voegen, want of dat nou wel zo verstandig is?!