Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

18 september 2015

SNAP! Selfie met Miedema

Hop, aanschouw de bovenstaande selfie. Deze twee mooie snoetjes werden gisteravond vastgelegd in stadion de Vijverberg (Thuisbasis de Graafschap). Hylke van Bommel greep zijn kans toen hij top spits Vivianne Miedema binnen selfie bereik had. De spits van Bayern Munchen nam dan ook even de tijd om op de foto te gaan met onze Hylke.

Buiten dat Vivianne een zeer goede voetbalster is, is ze ook nog een bijzonder knappe meid, dat moet Hylke ook gedacht hebben want tijdens de vermelding van zijn foto zei Hylke dat het 6-0 is geworden. Het bleek achteraf 8-0 geworden te zijn maar geheel begrijpelijk was Hylke door de aandacht van deze knappe meid even de focus kwijt. Bedankt voor deze leuke foto en heel stiekem willen wij allemaal wel even naast Vivianne staan, nu morgen een hattrick maken!

De Oranje Leeuwinnen hebben hun eerste wedstrijd sinds het WK in Canada een monsterzege geboekt op Wit-Rusland (8-0). Nederland werkt toe naar het kwalificatietoernooi voor de Olympische Spelen in Rio.

In stadion De Vijverberg waren de vrouwen uit Wit-Rusland geen partij voor de Leeuwinnen. Lieke Martens opende de score, waarna een speelster van Wit-Rusland met een eigen goal de marge verdubbelde. Via Daniëlle van de Donk, Vivianne Miedema (twee keer, foto) en Sherida Spitse stonde het al 6-0 bij rust.

Hoogtepunt in de tweede helft was het honderdste optreden van Petra Hogewoning, die vlak voor tijd in het veld kwam. Spitse (strafschop) en Martens bepaalden met hun tweede van de avond de eindstand op 8-0.

Via: VI.nl