12 maart 2018

SML JO13-4 – SVHA JO13-1 2-3

Zaterdag 10 maart stond de lastige uitwedstrijd op het programma tegen SML uit Arnhem. Na een goed begin in de wedstrijd liepen we tegen een snelle counter aan, die goed benut werd door SML. 1-0 achter maar wij gingen gewoon door met combinatievoetbal. Dit resulteerde in een knappe aanval die werd afgerond met een geweldig afstandsschot van Sem Verwoert. Daarna was het eigenlijk wachten totdat SVHA de 2-1 zou maken, maar dit lukte niet. Vlak voor rust zette SML weer een knappe counter op die op snelheid werd afgerond 2-1.

In de rust hadden we afgesproken dat we gewoon door moesten gaan en dat de kansen dan vanzelf zouden komen. Vlak na rust kregen we inderdaad kans op kans en uiteindelijk kwamen we terecht op 2-2 door een fantastisch doelpunt van de Leon van Nieuwenhuijsen. Na de 2-2 gingen we vol voor de winst, SML had niks meer in te brengen. Na rust werden de counters er goed uitgehaald.

Vlak voor tijd werd Victor van de Oord gevloerd in het strafschopgebied en kregen we een penalty. Tijn Verwoert schoot de penalty er goed in, maar de keeper redde. Nog steeds 2-2, 30 seconde in blessuretijd dook onze slimme Leon van Nieuwenhuijsen weer het strafschopgebied in en versierde een penalty. Senne Pieters ging achter de bal staan, en schoot de penalty er rechts laag in! 3-2 winst!!
Deze wedstrijd was vooral een goede teamprestatie, klasse jongens!!