Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

17 juni 2019

Roy Kuiper: “Bedankt SVHA, op naar een nieuw avontuur”

Veel van jullie trouwe lezers hebben altijd met liefde mijn verslagen gelezen. Ik heb ze dan ook altijd met plezier geschreven. Met de intentie altijd naslagwerk voor de jongens, opa’s en oma’s, ooms en tante’s of ouders die hun moesten opdelen onder de kinderen toch een beleving bij de wedstrijd zouden krijgen. Omdat ik veel reacties krijg dat er geen laatste stukje is geweest, daarom nog één laatste stukje voor jullie trouwe lezers.

De afgelopen maanden hebben jullie wellicht al het een en ander vernomen. Van de spelers, van vrienden, op de club of daar buiten. Ik vertrek per aankomend seizoen naar Arnhemse Boys. Buiten dat ik altijd met heel veel plezier trainer ben geweest van SVHA komt voor mij nu een volgende stap. Per volgend seizoen ga ik in de hoofdklasse trainen met een oudere groep spelers. Een kans die ik met 2 handen wil aangrijpen. Een kans om mezelf nog verder als trainer te ontwikkelen. Op een hoger niveau, binnen een club met meer mogelijkheden en ambities.

Veel van jullie die met name bij mijn jeugd wedstrijden aanwezig zijn geweest weten dat ik altijd gedreven ben geweest. Hebben gezien dat ik discipline en ontwikkeling als team hoog in het vaandel heb staan. Weten dat veel van mijn jongens voor mij door het vuur gingen en dat ik er het maximale voor over heb gehad. Dat we veel mooie prijzen hebben gepakt, veel spelers enorm hebben zien ontwikkelen en een hele lichting aan jongens beter hebben kunnen maken. Waar mensen gaan, staan ook nieuwe mensen op. Dus wees niet bang. Ik heb al genoeg goede ambitieuse nieuwe jeugd trainers gezien. Ik weet dat ze er zijn. Ik wil de staf die het van mij gaat over nemen ook enorm veel succes wensen.

Wekelijks was ik 15 uur bezig met mijn functie als trainer binnen de club. Naast de overige vrijwillige taken, scheidsrechter en de opbouw van dit prachtige online platform voor de club heb ik dan toch besloten om te gaan. Iets wat je niet altijd door iedereen in dank afgenomen wordt, maar ik ben wel dankbaar, voor de kansen die de club mij geboden heeft, voor de mogelijkheden die ik gehad heb en het vertrouwen dat is behouden.

Ik wil met name mijn spelers bedanken voor de maximale inzet en wil om beter te worden, ik wil Leen Verwoert bedanken voor het vertouwen. Rudie Doeze Jager en Bas Peperkamp voor het zijn van de perfecte sparring partners en goede leermeesters, ik wil Sven Oppel bedanken voor 4 jaar trouwe dienst aan mijn zijde, ik wil de vrijwilligers bedanken zoals de scheidsrechters en de vroege vogels op de zaterdagochtend achter de bar en Wilco van Vlaanderen voor de super organisatie, ik wil de ouders bedanken die er altijd voor me zijn geweest. Die me geholpen en gesteund hebben en ik wil jullie, de trouwe lezer bedanken. Voor jarenlang trouw lezen van mijn stukjes, dat is niet onopgemerkt gebleven, jullie waren een fantastisch publiek!