Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

12 april 2017

Ricardo Schrijver loodst SVHA ZA2 met zes doelpunten langs hekkensluiter

HERVELD – SVHA ZA2 heeft de achttiende wedstrijd van het seizoen afgesloten met een 0-6 overwinning op Overasseltse Boys ZA3.

Binnen twee minuten verschalkt Ricardo Schrijver de doelman van Overasseltse Boys en zet hij SVHA op een 0-1 voorsprong. Het vervolg van de wedstrijd verloopt moeizaam. Het stroperige spel van SVHA zorgt ervoor dat de thuisclub beter in de wedstrijd komt. Echte kwaliteit ontbreekt bij thuisclub, waardoor de gecreëerde kansen niet worden afgemaakt. SVHA speelt matig, maar komt tien minuten voor rust toch op een 0-2 voorsprong. Ricardo verovert de bal bij een verdediger, maakt een rush en blijft koel tegenover de doelman.

Met een 0-2 ruststand gaan beide teams rusten.

Vlak na rust is de wedstrijd helemaal gespeeld als Ricardo zijn derde treffer mag aantekenen. In de resterende 40 minuten maakt de aanvaller, mede door assists van Rudie Doeze Jager en Heino Janssen, nog drie doelpunten. Overasseltse Boys stelt er weinig tegenover, waardoor SVHA de ‘nul’ kan houden achterin. Dat is voor het eerst sinds 24 september 2016, toen RKSV Driel ZA2 met 4-0 werd verslagen.

Topscorers per zaterdag 8 april 2017:

Ricardo Schrijver – 22 doelpunten

Rik Jansen – 6 doelpunten

Wesley van den Hurk – 6 doelpunten

Ferdie Janssen – 5 doelpunten

Manuel Steeg – 5 doelpunten

Rudie Doeze Jager – 5 doelpunten

Jan-Willem Jacobs (Pumba): 4 doelpunten

Joris Roelofs – 2 doelpunten

Rogier Jansen – 1 doelpunt

Martin IJkhout – 1 doelpunt

Jurrian Langelaar – 1 doelpunt

Auteur: Jelmer IJkhout