Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

22 februari 2016

Nieuwe Pupillenscheidsrechters bij SVHA

Nieuwe Pupillenscheidsrechters bij SVHA

Vrijdag 15 en zaterdag 16 januari was er bij SVHA een cursus tot pupillen scheidsrechter. Vrijdagavond was het theoretische deel en op zaterdag de praktijk die werd afgesloten met een kennistoets. Het geheel stond onder leiding van KNVB docent Victor van Helvoirt. De grootste spelbreker was op zaterdag koning winter. Koning winter vond het namelijk nodig om het te laten sneeuwen. Hierdoor kon het praktijkdeel niet helemaal volbracht worden maar dit mocht de pret niet drukken. Nadat iedereen weer een beetje was ontdooit met behulp van een warme kop chocolademelk was het tijd voor de toets. Bij de uitslag bleek al snel dat iedereen goed had opgelet tijdens het theoretische deel op vrijdag. Iedereen is geslaagd en mag zich vanaf 16 januari gediplomeerd pupillenscheidsrechter noemen. Namens SVHA zijn de volgende mensen geslaagd:

– Rick Krijnen
– Okke de Koning
– Paul v/d Linden
– Frank Peeters
– Max van Meurs
– Coen Witte
– Jean-Pierre de Jager
– Olav Hartman
– Hylke van Bommel

Vanaf deze plaats feliciteren we deze jongens en uiteraard ook de geslaagden van Excelsior met het behalen dit diploma. Heel veel succes met het fluiten van wedstrijden. Wie weet zien we één van deze jongens in de toekomst nog terug als scheidsrechter in het betaald voetbal.