Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

1 oktober 2021

Onze spelers van de toekomst hebben jou hulp nodig!

De afgelopen drie jaar was het stil bij de mini’s. Een klein groepje kids zijn gestart, maar door corona is er geen nieuwe aanwas gekomen. Tot dit jaar. Een team van maar liefst 23 kids staat iedere woensdag bij Wim op het veld om alles te leren over voetbal. Op spelenderwijs aan de slag met de bal. Dribbelen met de bal, schieten op de goal en natuurlijk een mini wedstrijdje mag niet ontbreken.

23 kids en 1 trainer is echt te weinig om de kids de aandacht te kunnen geven die ze nodig hebben. Gelukkig is er iemand die in het seizoen om de week kan helpen, maar toch is dit nog te weinig.

Wij zoeken daarom voor onze kleinste spelers een tweede trainer, zodat we het grote team kunnen opsplitsen naar twee teams. Het gaat om 1x per week trainen van 18.00 – 19.00 uur. Dag kan op woensdag of op vrijdag.. Ben jij diegene die graag de mini’s wil trainen? Neem dan contact op met tc@svha.nl t.a.v. Leroy.

Als we een tweede team hebben met trainer kunnen we in ieder geval volop trainen, maar onze mini’s spelen ook onderlinge wedstrijden tegen andere clubs in de buurt. Hiervoor zoeken we nog een enthousiast persoon om leider te worden. Wil jij dit? Neem dan ook contact op met Leroy via tc@svha.nl.

Dankjewel namens alle mini’s (die vol enthousiasme en zelfs in de stromende regen voetballen).