Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

18 februari 2023

Nieuwjaarswoordje namens het bestuur van SVHA

Geachte leden, vrijwilligers, sponsoren en aanhangers van SVHA,

Hierbij zou ik graag namens het bestuur van SVHA een woordje tot jullie willen richten.
We zouden een terugblik kunnen doen op het jaar 2022, maar het lijkt mij zinvoller om vooruit te kijken naar wat er komen gaat dit nieuwe jaar.

Het contract met onze hoofdtrainer Rober Verbeek is met één jaar verlengd en we hopen dat de resultaten na de winterstop in een stijgende lijn omhoog gaan. Ook zal hij zich bezighouden met ervoor te zorgen dat er in het nieuwe seizoen weer een zaterdag 2 op de mat staat.

Dames 1 en de JO19 laten zich van hun beste kant zien en daar zijn wij zeer blij mee, hopend op twee nieuwe kampioenen aankomende zomer. Ook onze jeugd is heerlijk aan het voetballen en ze genieten van elke wedstrijd. Helaas geldt dit niet voor de JO15. Zij zijn ermee gestopt, omdat ze structureel mensen tekort kwamen. De meeste spelers zijn opgedeeld in andere teams en kunnen daar hun kunsten vertonen. We hopen natuurlijk wel dat we volgend seizoen weer met een JO15 kunnen starten.

Qua duurzaamheid zijn we op de goede weg. De oude verwarmingsketels zijn vervangen door nieuwe en deze zijn zuiniger en schoner. Ook zijn de zonnepanelen besteld en deze zullen zo spoedig mogelijk op het dak van ons clubgebouw worden geplaatst. Al met al zijn we op de goede weg voor onze club – leden en het milieu.

Graag vermeld ik nog een tweetal belangrijke data: op 10 juni 2023 zal het Dinie Dorussen toernooi worden gehouden en op 31 augustus tot en met 3 september 2023 zal het Kick-off weekend plaatsvinden.

Wij hopen jullie op (een van) deze data te mogen treffen voor een gezellig praatje of drankje.

Rest mij nog een ieder een sportief en gezond 2023 toe te wensen.
Namens SVHA

Ralph Tillmann Voorzitter