Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

12 november 2014

Nieuwe rubriek: Kleur de wereld groen!

Zoals beloofd. Een nieuwe rubriek. Bij SVHA zijn we zoals jullie allemaal weten bezig met de vooruitgang van het online platform maar ook daar buiten. We hebben de razend populaire ‘Maak kennis met’ rubriek die als een trein loopt. Buiten dat hebben we wekelijks verslagen van verschillende elftallen waaronder altijd het 1e. Nu gaan we een nieuwe rubriek lanceren. Een rubriek die afhankelijk is van jullie. Leden van jong tot oud. Van groot tot klein en van knap tot knapper. Ik daag jullie allemaal uit!

Wat is de bedoeling?

De bedoeling is dat jullie, het publiek creatief worden en de wereld groen gaan kleuren. Natuurlijk is dit niet letterlijk genomen en verlang ik van niemand dat die met een bakje stoepkrijt begint te kleuren op een regenachtige dag. De bedoeling is dat we ons kleden in onze prachtige clubkleuren en dat we ergens op de wereld. Dichtbij huis, andere kant van Nederland, op wintersport, ergens op de wereld een foto nemen om deze plek voorgoed te verbinden met SVHA. Nou hoeft het niet per se een shirt te zijn wat je zelf aan  heb, heb je zelf leuke ideeën dan staan wij daar voor open. De enige regel is dat het SVHA logo zichtbaar is op de plek van locatie.

Verkiezingen

Aan het einde van de rit. Dat zal na de zomervakantie zijn van 2015 dan gaan we verkiezingen houden op de leukste foto. De winnaar krijgt zijn eigen SVHA polo of shirt met zijn initialen bedrukt. Ook krijgt hij of zij een podium in het dan aankomende Sportpraatje waar we een uniek interview houden met jou.

Deelnemen

De rubriek vraagt om de volgende acties als je mee wilt doen.

  • Een foto van jou SVHA actie ergens op de wereld (het SVHA logo of wedstrijdshirt moeten daar zichtbaar zijn)
  • Een korte beschrijving van de foto
  • Mail dit naar redactie@svha.nl

#1 Roy Kuiper

Zoals gezegd. Ik open het vuur en nodig hierbij de vele Ajacieden uit bij onze club om dezelfde prestatie neer te zetten. Ook ben ik benieuwd of er iemand deze prestatie voor het Gelredome kan neer zetten of wellicht voor de Goffert. Voor nu is het duidelijk dat deze foto is genomen voor het mooiste stadion van Nederland. Stadion Feijenoord beter bekend als ‘De Kuip’. Ik weet dat er een hoop jongens op wintersport gaan en dus ook van jullie verwacht ik een mooie foto. En wat dachten we van al onze defensie jongens? Jullie kunnen vast wel een gaaf plaatje schieten!

Ik ben benieuwd of onze jongste leden ook wat leuk kunnen bedenken.

Succes allemaal!

IMG-20141107-WA0004

Let op dit zal geen wekelijkse rubriek worden en is puur afhankelijk van input van de leden. Hierdoor kan het zijn dat deze rubriek niet iedere week langs komt.