Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

20 januari 2015

Nieuwe regel rokers bij SVHA

Afgelopen week hebben de terreinbeheerders Stef en Hans weer prachtig werk opgeleverd. Zoals te zien is op de bovenstaande foto beschikt SVHA vanaf heden over een rook hok aan de voorzijde van het club gebouw. Eerder was de wens van de club en de omwonende dat de nicotine nuttigende gezelschappen zich vestigde aan de achterzijde van het club gebouw. Met de komst van het rookhok is dat vanaf heden anders. Het bestuur richt hiermee dan ook de pijlen op het feit dat dit vanaf heden de enige plek is waar mensen gaan roken om het club gebouw.

SVHA kan u natuurlijk niet in de vrijheid beperken en dus kunt u langs de velden nog gewoon uw genotstaaf opsteken en deze nuttigen waar en wanneer uw wilt. Echter als u zich bevind in de kantine en u besluit te gaan roken dan is de wens dat dit aan de voorzijde gebeurd in het daarvoor bestemde rookhok.

Leen Verwoert gaf de complimenten aan Stef en Hans: ‘Vakmanschap en een topprestatie’. Wij hopen dat alle rokers gehoor kunnen geven aan dit verzoek.

~ Bestuur