Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

16 augustus 2014

Nieuwe hoofdtrainer Henk Stuivenberg stelt zich voor

Personalia:Henk Stuivenberg

Geboren 9-10-1969 in Veenendaal.

Gehuwd en twee kinderen.

Werkzaam als revisie/onderhoudsmonteur.

Ik begon mijn voetbalcarrière op 4 jarige leeftijd bij vvVeenendaal.

Tot aan de D pupillen heb ik daar gespeeld alvorens ik vertrok naar Vrc.

Ik heb daar tot aan de A junioren in elk selectie team gespeeld tot dat Gvvv mij vroeg om in de A1 te komen spelen wat toen interregionaal speelde het hoogste niveau op dat moment.Ik heb dit maar een seizoen gedaan om daarna weer terug te keren naar Vrc.Daar kwam ik op 17 jarige leeftijd bij de A selectie.

Ik heb daar een aantal jaren gespeeld toen ik vertrok naar Svp om daar nog een aantal jaren in het eerste te spelen.Als speler heb ik twee kampioensschappen en twee keer een promotie via de nacompetitie mee gemaakt. Op 30 jarige leeftijd scheurde ik mijn kniebanden waarna ik mij ging storten op het trainingsvak.Ik heb diversen trainingscursussen gevolgd om mij zo verder te ontwikkelen als trainer.Ben begonnen als jeugdtrainer bij Gvvv waar ik de E1,C1,B1en A1 onder mij hoede hebt gehad.We speelden op dat moment in de 2e en 3e divisie.In de A1 en C1 werden we kampioen van de derde divisie en promoveerden naar de 2e divisie waar we tegenstanders kregen als Ajax,fcUtrecht,Haarlem en Telstar en verder topamateurclubs.Dit was voor mij een leerzame ervaring en een erg leuke tijd. Na zeven jaar heb ik Gvvv verlaten om bij Rktvc uit Tiel aan de slag te gaan als hoofdopleidingen bij de jeugd.Dit heb ik vijf seizoenen gedaan waarvan het laatste seizoen in combinatie met A1 trainer omdat ik het veld enorm miste.Na vijf seizoenen keerde ik terug naar Gvvv om daar het 2e elftal te gaan trainen wat bestond uit spelers die doorkwamen van de A1.We speelde reserve hoofdklasse het hoogste niveau voor tweede elftallen met o.a. Ijsselmeervogels,Spakenburg,Ajax,Volendam en Dovo wat altijd leuke en mooie wedstrijden waren.Ik heb daar twee mooie jaren gehad we werden twee keer kampioen en wonnen de beker voor reserve elftallen tegen Volendam.Ik keerde weer terug naar Rktvc om daar aan de slag te gaan als hoofdtrainer.Het eerste jaar werden we kampioen van de 5e klasse.De andere twee seizoenen hebben we ons staande gehouden in de middenmoot.Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en heb die gevonden bij SVHA.Ik heb er een heel goed gevoel bij en ben zeer goed ontvangen.De gesprekken verliepen of dat ik hier al jaren kwam.Ik ga proberen om er een herkenbaar systeem in te brengen met fris aanvallend voetbal we hebben tenslotte toch niets te verliezen want we kunnen niet degraderen.Ik heb wel een winnermentaliteit en kan dat goed combineren met veel plezier.Ik hoop dat ik dat hier ook kan overbrengen want dan gaan we een mooi jaar tegemoet.Wat mij erg aan spreekt is de jonge groep waar nog erg veel rek in zit.Verder is het belangrijk dat we een eenheid houden en geen eilandjes creeren.Uiteindelijk moeten we het met zijn allen doen en moet een ieder zich onderschikken in het teambelang.Mij motto is dan ook om te zeggen clubbelang,teambelang en dan pas eigenbelang.Ik heb er erg veel zin in om er wat moois van te maken en wens iedereen een heel fijn en mooi seizoen en ik ben trots op alle vrijwilligers die dit allemaal weer mogelijk maken.Ik durf nog geen voorspellingen te doen omdat ik er nog te kort ben maar doet dat zeker over een paar weken.

Met sportieve groet Henk Stuivenberg.