Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

30 september 2014

Nelson Konu ontvangt speciaal cadeau van SVHA

Ontmoet Nelson Konu, nee dit is geen verkapte versie van de ‘Maak kennis met’ rubriek. Nelson Konu heeft afgelopen week een bijzonder cadeau ontvangen van SVHA. Nelson Konu kreeg een bedrijfsfiets. Huh!? Zult u denken.. Een bedrijfsfiets? Ja misschien is SVHA wel de eerste voetbalclub die een bedrijfsfiets cadeau doet aan een speler maar we zijn er trots op. Oke nu even de uitleg.

Nelson Konu is een speler van het eerste elftal. Nelson is vorig jaar verhuisd naar Arnhem maar is desondanks gewoon speler gebleven van SVHA. Nelson moet daardoor 3 keer per week per trein en te voet(vanaf het station) naar de club komen. Aan gebrek van instelling kunnen we dus niet spreken. Nelson is een schoolvoorbeeld van doorzettingsvermogen en daarom kozen Cor van Vlaanderen en Karel van de Vooren zijn lasten ietswat te verlichten.

Vanaf nu hoeft Nelson niet meer naar het station te lopen, of vanaf het station naar de club te lopen. Dit heeft het voordeel dat hij iets langer in de kantine kan blijven zitten, dat hij na een zware conditie training het er even lekker uit kan trappen en dat Nelson gewoon sneller op en neer is. Bekijk onderstaand foto’s van Nelson op de avond van ontvangst. Nelson was er heel blij mee!