10 november 2019

MO15 mist net een beetje geluk tegen AAC-Olympia

Vandaag de uitwedstrijd tegen de nummer 2, AAC- Olympia in Horssen, op een mooi echt grasveld. Vanaf het begin werd er goed gevoetbald en weer hadden we in de eerste minuten kunnen scoren, maar helaas net niet. Echter, niet veel later een goed uitgespeelde actie, waardoor Lisanne een prachtig doelpunt kon maken van afstand in de rechterbovenhoek: 0-1. We waren echt de betere ploeg, maar door onze eigen schuld, te gehaast uitverdedigen en slechte communicatie achterin, kwamen we voor de rust met 2-1 achter. Erg jammer, want uitgespeelde kansen had onze tegenstander niet gehad.

Tandje erbij in de 2e helft om de overwinning binnen te slepen. Dat deden we ook, maar desondanks kreeg AAC een grote kans. We hadden het geluk aan onze kant, 2x tegen de paal, maar daarna hadden wij hetzelfde, de paal stond vaak in de weg vandaag. Door een kluts uit een corner kon Eva het  goed afmaken: 2-2. We bleven sterk, maar de kansen bleven uit. Toen er voordeel werd gegeven bij een buitenspelsituatie haalden we daar helaas geen voordeel uit, maar kregen een vrije trap tegen. Uit de vrije trap scoorde AAC de 3-2. Goed verdedigend werk, weer de paal en de lat, en Jolie zorgde ervoor dat dit de eindstand bleef. Echt jammer, we hadden meer verdiend dan dit. Goed gespeeld meiden, volgende week weer nieuwe kansen!