7 november 2021

MO15 bewijst tegen BVC’12 dat hard werken loont!

Zaterdag 6 november: vandaag staat de wedstrijd tegen BVC‘12 op het programma.

We zullen er hard voor moeten werken; BVC staat immers op plek 4. De meiden hebben er zin in en na elkaar succes gewenst te hebben gaan we beginnen.

We zijn meteen gedreven en komen goed aan de bal. Regelmatig komen we voorin en creëren we een paar mooie kansen, goed werk van ons middenveld en spitsen. Het lukt ons helaas niet om te scoren; de meiden van BVC weten dit te voorkomen. Ook zij creëren kansen, maar onze verdediging en keepster weten te voorkomen dat er gescoord wordt. Klasse, wat werken jullie hard meiden!

Het is 0-0 als we de rust in gaan. Lovende woorden in de kleedkamer, houd het koppie erbij en blijf vechten. Probeer kansen te blijven creëren en ga voor dat doelpunt.

Even lijkt het erop dat we na de rust onze concentratie kwijt zijn, maar gelukkig is dit niet het geval. De meiden blijven knokken en komen steeds weer voorin bij BVC. Het is wachten op dat doelpunt. Wat is het spannend! Ook de meiden van BVC blijven kansen creëren, maar komen niet door onze verdediging heen en als dat wel lukt is onze keepster er gelukkig ook nog.

Maar dan weten we een paar keer achter elkaar door de verdediging van BVC heen te breken en daar is na een mooie voorzet van Sophie op Suus dan het verdiende doelpunt, super! Goed gewerkt meiden!
Met nog 8 minuten op de klok blijft het spannend, aandacht erbij houden en blijven voetballen. We krijgen nog een paar mooie kansen, maar het lukt niet meer om te scoren.

Met een eindstand van 1-0 lopen we moe maar trots het veld af. Op naar volgende week!