Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

1 november 2016

MO-17 te sterk voor Beuningse Girls

SVHA- Zaterdag 29 oktober staat de wedstrijd op het programma tegen de Beuningse Girls. De eerste helft zijn de meiden gelijkwaardig aan elkaar en gaan we dus na wat kleine kansjes van beide kanten de rust in met 0-0. De 2de helft gaan de groene meiden na wat kleine omzettingen in de voorhoede snel van start en leggen gelijk druk op de helft van de tegenstanders. Sanne H. schiet net over. Na wat gerommel in het doelgebied van Beuningen raakt Merel met buitenkant voet de bal en deze verdwijnt rustig langs de keeper de doellijn over; de 0-1 is gemaakt!
Kyra krijgt de bal en maakt vanaf de 16 een prachtig doelpunt; de 0-2 is een feit. Er is prachtig samenspel tussen de meiden van SVHA. Kyra geeft een mooie voorzet op Merel en deze schiet vanuit de draai de 0-3 achter de keeper.
Er wordt flink gestreden van beide kanten, maar de groene meiden zijn fysiek en conditioneel veel sterker dan BEUNINGEN. Sanne H. en Tessa scoren allebei nog en met de winst van 0-5 gaan we met drie punten terug naar Herveld.