Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

18 april 2016

Mini’s werken hard tegen Kesteren!

Voor de mini’s staat Kesteren op het programma, de wedstrijd wordt gespeeld om 12 uur in Kesteren. De vorige wedstrijd werd met 2-0 gewonnen, dus we gaan er met goede moed tegen aan.
De eerste helft gaat gelijk op, de beide ploegen krijgen kansen, maar tot scoren kwam het niet. In de rust wordt nog wat moed ingesproken een de puntjes op de i gezet, even wat gedronken en een paar komkommers worden naar binnen gewerkt.
De tweede helft gaat veel belovend van start, kansen worden bijna goed afgerond, en verdedigend worden scoringskansen van de tegenpartij ongedaan gemaakt.
Maar hoe hard onze mini’s er ook voor vochten, het werd toch 2-0 voor Kesteren, terwijl een gelijk spel toch meer verdient was geweest.
Maar of ze nu winnen of verliezen ze hebben hard gewerkt en kei goed hun best gedaan, én het belangrijkste van alles, ze hadden er plezier in !!