Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

21 maart 2016

Mini’s spelen enthousiast voetbal in de wedstrijd tegen Elst, Utrecht!

Zaterdagochtend rond 10.00 uur stroomt de kantine van svha langzaam vol met de allerjongste voetballertjes van deze club, de mini’s (en hun ouders(s) natuurlijk).
10.15 uur gaan we richting oranje-wit, naar Elst, Utrecht wel te verstaan. ’n half uur rijden, maar dan heb je ook wat. Na de omkleed sessie gaan we warm lopen, en dat gebeurt met veel enthousiasme, dus dat belooft wat.
Om 11.00 uur trappen we af, en al snel komen we op achterstand. En als de 2-0 valt gaat het hard, we proberen nog wel wat terug te doen dat we op een gegeven moment nog op 4-1 komen.  Na de rust gaan we er weer vol tegenaan maar het mocht niet meer baten, uitzonderlijk wordt het 7-1. Na de wedstrijd gaan we zoals gewoonlijk penalty’s nemen en daar winnen we glansrijk mee!! De een na de andere penalty vliegt erin, en onze keeper houd er nog een paar ballen goed tegen. Dus we stappen toch nog met een goed gevoel van het veld.