5 december 2022

Met bloed, zweet en tranen knokt MO17 zich door de wedstrijd tegen Quick heen

Zaterdag stond de wedstrijd tegen Quick Nijmegen op het programma. De hele week zijn we druk geweest om een elftal compleet te krijgen en met een nogal gehavende selectie (zieken, blessures) gaan we het toch maar wagen. Gelukkig krijgen we hulp van Britt van VR1 zodat we 12 speelsters hebben. Vanaf het begin is het een aardig gelijkopgaande strijd met iets meer mogelijkheden voor ons. Helaas moet ons slot op de deur, Roos, al binnen 10 minuten de strijd staken, te ziek. Demi pakt haar taak geweldig over en ook Yarna die op een voor haar vreemde positie moet invallen vervult haar taak met veel inzet. Dan komt er een aanval van Quick en een knappe redding van Aafke maar kan Quick in de rebound de score openen 1-0. In de laatste minuut van de eerste helft wordt Noor weggestuurd door Milou en kan de gelijkmaker scoren,1-1 ruststand. De 2e helft is heel vermakelijk. Door een aangeschoten handsbal krijgen we een penalty tegen, 2-1. Daarna weer een mooie assist van Milou op Lisanne, 2-2.

Quick maakt de 3e meteen gevolgd door de 3-3 van Lisanne. Er zijn felle duels en onze vlagger is het niet altijd eens met de scheids 🙈. In het laatste kwartier verliezen we de organisatie en zijn we verdedigend wat ongelukkig waardoor Quick kan uitlopen naar de 6-3 eindstand. Tot het eind gestreden, petje af voor iedereen en met name voor de speelsters die eigenlijk op bed hadden moeten liggen maar hun team niet in de steek wilden laten 💪🏻.

Gelukkig konden we het leuk afsluiten met een gezellige lunch in de kantine met voor ieder nog een kadootje met een persoonlijk gedicht. Bedankt Sinterklaas!!! Bedankt vlagger en supporters, de kou weer getrotseerd 🥶. Op naar volgende week voor alweer een hele spannende en belangrijke wedstrijd.