11 december 2022

Menno zal zijn portemonnee moeten trekken bij JO14

Na twee weken terug een zeer onsportieve wedstrijd tegen Bennekom, waar helaas de scheidsrechter het helemaal uit de hand liet lopen, en vorige week tegen Kesteren waar we onszelf te kort doen stond vandaag een uitwedstrijd tegen Driel op het programma.

Helaas moesten we hierheen gaan met een gehavend team… met drie zieken en twee geblesseerden was het voor ons even een enorme puzzel. Gelukkig wilden vandaag Boas, Kyano en Ferran ons team versterken. Voor de wedstrijd werd er een goede warming-up gehouden, maar op het laatst toch even gedold….want er werd gezegd dat als we zouden winnen we op de terugweg langs de gele M zouden rijden. Nou, dat zagen de spelers natuurlijk wel zitten!

Xander trok de eerste helft zijn handschoenen aan om de goal te verdedigen. We begonnen erg sterk aan de wedstrijd. Er werd hard gewerkt voor elkaar en dat is wat we hadden afgesproken. Uiteindelijk kregen wij een penalty mee en ondanks dat Xander onder de lat stond mocht hij achter de bal staan om deze te nemen. En ja hoor… 0-1. Nu doorgaan. Helaas viel Merlijn ook nog eens uit na 15 minuten spelen met een blessure… gelukkig voor ons werd je back positie goed overgenomen door Kyano de eerste helft en Angelo de twee de helft. Door goed doorzetten en hard blijven werken weet Alexander vlak voor rust nog de 0-2 binnen te schieten.

Omdat helaas ook Suus de eerste helft nog was uitgevallen en niet wetend of ze de tweede helft nog kan invallen hebben we een keeperswissel gedaan. De tweede helft stond onze Jens in de goal; ook jij Jens, wat heb je goed gekeept zeg! De tweede helft bleven we werken voor elkaar en werden de afspraken nagekomen die we hadden gemaakt! Zo had Joudi lekker uitgeslapen en was fit voor de wedstrijd… nou jongens dat was te zien. Ze heeft het de jongens daar enorm zuur gemaakt en pikte een mooi doelpunt mee! Ja jongens, Joudi heeft vandaag gewoon gescoord; wat heb jij dat verdiend zeg! Na al die wedstrijden hard werken en hard knokken was het je vandaag dan eindelijk gelukt! Uiteindelijk gingen zij het laatste kwartier één op één spelen en kregen zij nog een kans om te scoren. Jammer, maar wij blijven positief! Niek, die alle spelers goed op de plekken zette, en met een goede voorstopper en de back spelers die een fantastisch wedstrijd gespeeld hebben nemen we de punten mee naar huis.

Complimenten vanuit de staf. Maar het belangrijkste was, zoals Sander zei: ja ja Menno dat wordt je portemonnee trekken 😂

Deze wedstrijd was duidelijk te zien dat er een goede sfeer in het team zit! Dat ze willen werken voor elkaar! En dat gastspelers goed worden opgevangen. Op na volgende week. Dan hebben we onze laatste wedstrijd en dan ook nog eens derby. Hopelijk zijn we dan allemaal weer fit om het seizoen mooi met elkaar af te sluiten! 💪🏻