Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

5 september 2014

Maak kennis met: Rogier ‘Laten we eerst maar is een stabiele middenmotor worden’

Zo…… Tik tak… Het weekend staat voor de deur.. Dat betekend dat het ook  tijd is om weer te gaan voetballen. Even zo voor het weekend in je VrijMiBo lanceren wij een nieuwe rubriek. ‘Maak kennis met ..’. Iedere week een SVHA-lid om kennis mee te maken. Wie is die speler naast het voetballen? Wat is zijn kijk op voetbal? Wat is ze ambitie en waar heeft deze speler voorkeuren voor.

We trappen deze week af met eerste elftal speler Rogier Jansen. Iedereen kent Rogier Jansen inmiddels wel, althans dat denken de meeste. Rogier in aanvaller van SVHA 1 en stond oog in oog met onze razende reporter en maakt het onderstaande verslag met de aanvaller.

Hallo Rogier, leuk dat je er bent! Ik heb een aantal vragen voor jou! Onze clubleden zijn heel erg benieuwd wie je bent en wat je doet. Het zou leuk zijn als je wat vragen kon beantwoorden.

 • Natuurlijk werk ik graag mee!

Rogier stel jezelf een voor aan de buitenwereld?

 • Ik ben Rogier Jansen ben 22 jaar en ik woon in Hemmen. Ik heb een vriendin. Mijn hobby naast voetballen is het bekijken van top sport. Dat hoeft niet persé voetbal te zijn. Ik zit momenteel nog op school, ik weet nog niet goed wat ik wil doen straks. Ik zou heel graag bij een voetbal club aan de slag gaan. En naast dit alles pak ik af en toe ook nog een sportschooltje.

Ben je nog op vakantie geweest?

 • Nou niet echt op vakantie. Ben een paar dagen met mijn vriendin naar Antwerpen geweest.

Als je veel naar topsport kijkt moet je dus een goeie visie hebben op sport. Dan zijn wij allemaal heel benieuwd voor welke club jij bent in de Eredivisie?

 • Feyenoord natuurlijk

En met jou topsport visie, hoe gaat het Feyenoord het doen dit jaar?

 • Ik verwacht niet dat ze de zelfde prestatie neer kunnen zetten als de afgelopen jaren. We gaan het zien.

Wie is de beste speler van de wereld?

 • Christiano Ronaldo!

Haha, in deze rubriek zullen veel voor Ronaldo of Messi kiezen. Ronaldo dus 1-0 voor.
Oke over SVHA, en jou als speler. Wanneer ben je bij SVHA gaan voetballen?

 • Ik voetbal al vanaf mijn 6e bij SVHA.

Kun je is wat vertellen over jouw SVHA jeugd?

 • Nou, ik speel dus vanaf mijn 6e bij SVHA. Een echt SVHA jongen dus. Ik speelde vroeger altijd rechtsbuiten wat overigens ook mijn favoriete positie was. De leukste wedstrijden vond ik zelf altijd tegen Valburg, Driel of Lienden. Ik herinner me ook nog een seizoen in de A. Dat seizoen hadden we maar 1 keer verloren tegen uitgerekend de uiteindelijke kampioen. Erg zuur maar het was achteraf wel een mooie strijd en dus een mooie herinnering.

Je bent speler van het eerste. Daar heb je inmiddels al wat ervaring opgedaan ben je nou zenuwachtig voor de wedsrtijd?

 • Nee eigenlijk niet. Al moet ik zeggen dat de afgelopen wedstrijd tegen Excelsior wel wat spanning had. Ook blijven de wedstrijden tegen Valburg uniek!

Wat is je eigen ambitie binnen het voetbal?

 • Ik zou zo graag een keer promoveren met het eerste. Voor mezelf is dat mooi en natuurlijk voor de club!

Is dat dit seizoen mogelijk denk je? Doe is een eindstand voorspelling?

 • Laten we eerst maar is een stabiele middenmotor worden. Dat denk ik ook dat het dit jaar haalbaar is al hoop je natuurlijk altijd op hoger. Daarna pas de gedachte promotie tevoorschijn halen.

Wie vind jij de beste speler bij SVHA?

 • Moeilijke vraag. We hebben echt heel veel goeie spelers bij SVHA. Zowel in de jeugd als spelers die niet eens meer in het eerste voetballen. Als ik dan toch één iemand moet kiezen, ga ik voor Ekjear Riken. Ik heb alle jeugd elftallen met hem doorlopen en ken zijn voetbal kwaliteiten. Ik denk dat hij de beste voetballer is.

Tot slot, wat wil jij de SVHA jeugd mee geven?

 • Heb plezier in het spelletje, geniet van het voetballen. Doe je best voor jezelf en voor SVHA!

Bedankt Rogier!

Volgende week een speler uit Zondag 2!

Fotografie: Rene Roelofs