Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

27 september 2020

Knotsgekke wedstrijden voor SVHA JO13-2

Vandaag stond er een wedstrijd uit naar Westervoort op het programma. Na een wat mindere warming – up gaan we beginnen. Helaas is het ook te zien dat ze niet serieus waren bij de warming – up. Duels worden niet gewonnen en het gewone overspelen zat er helaas ook niet in.

Na alles over goed op een rijtje zetten in de rust begonnen we goed aan de tweede helft. We kregen kansen, maar hij wilde er helaas niet in. Door de kluts kreeg Westervoort de bal aan onze kant er wel in. Jammer, koppen omhoog en nu wij weer proberen! Ineens wordt het spel stil gelegd…Angelo moest eruit, want hij had een knopje als oorbel in die moest er eerst uit, voordat die weer verder mocht spelen (het was onderhand al einde wedstrijd maar goed). Kort daarna raakt onze keeper geblesseerd met een geweldige één op één actie, waar hij de bal wel goed te pakken had, maar waarbij zijn landing wat minder goed ging. Hij werd tillend van het veld gedragen (sterkte kerel! Snel weer fit worden). Na een aantal omschakelingen en natuurlijk wat gezichten die echt keken van “en nu?”, hebben we Xander in het goal gezet. Helaas was dit ook van korte duur. Hij kwam één op één te staan met de tegenstander en na goed uitkomen van Xander raakt hij de bal en heel iets de tegenstander. Kortom, Xander mocht het veld ook verlaten. Nou, wie nu? Wie wilt er nu keepen? Nou, Jens durfde dit wel aan… en hij trekt heel stoer de handschoenen aan en gaat in het goal staan, waarna hij de vrije trap goed te pakken had. Wij als staf keken elkaar aan… zooo onze Jens is ook van alle markten thuis. Kortom, het was een knotsgekke wedstrijd waar enorm veel dingen zijn gebeurd. Ondanks de vele wisselingen, waaraan wij als staf weinig konden doen, hebben we met maar 1-0 verloren. We nemen de positieve dingen lekker mee naar volgende week en dan klappen we er met zijn allen weer op 💪🏻.