Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

26 november 2014

Kleur de wereld groen: NEC Nijmegen

Natuurlijk. Kon hij niet achter blijven. Zo trots als dat hij altijd is en zo luid als dat die altijd klinkt. Na Feyenoord en Ajax in beeld te hebben gehad kon natuurlijk NEC niet achter blijven. En wie anders dan één van de 2 broeders? Juist André Janssen schitterde in zijn prachtige SVHA tenue voor het stadion van NEC. In de officiële termen beter bekend als de Goffert. Het is te hopen voor deze mannen dat de huur wel tijdig word overgemaakt door NEC. Want de club schijnt al maanden geen huur meer over te maken aan de stadion organisatie. Nou zou dat voor de rubriek wel leuk zijn, wellicht dat Heino dan een foto zou kunnen maken voor het Achilles stadion. Geintje natuurlijk jongens. Deels dan, want waar gaat Heino nu poseren? Wij zijn benieuwd!

Mee doen!?

Wij zijn nog steeds op zoek naar meer inzendingen, wees creatief en schiet een leuke plaat. Ik daag ook de jeugd uit hier eens creatief mee om te gaan. Inzenden kan hierrrrrrrrrrrrr. Trouwens waar blijft onze Vitesse foto manen? Er is toch vast wel een krijger die dit kan realiseren?

Edities: