Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

19 november 2014

Kleur de wereld groen: Amsterdam ArenA

Ja, ja, ja inzending nummero 2! Vandaag schitteren we vanaf de Amsterdam ArenA voor vele ook wel bekend als de thuishaven van Ajax Amsterdam. Wilco van Vlaanderen was vandaag niet naar Amsterdam voor een wedstrijd van Ajax maar voor het Nederlands elftal. Samen met wat andere mensen van SVHA zagen zij Nederland verliezen van Mexico maar dat mocht de avond niet bederven. Wilco kwam zoals wat lastiger te zien op één van de foto’s ook nog Ronald de Boer tegen die we vanaf nu af aan ook groen hebben gekleurd. Ook de bekende ING leeuw passeerde de eeuwige plaat, wat natuurlijk sinds kort ook sponsor is geworden van SVHA!

Mee doen!?

Wij zijn nog steeds op zoek naar meer inzendingen, wees creatief en schiet een leuke plaat. Ik daag ook de jeugd uit hier eens creatief mee om te gaan. Inzenden kan hierrrrrrrrrrrrr. Trouwens waar blijft onze Vitesse foto manen? Er is toch vast wel een krijger die dit kan realiseren?

Edities: