Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

28 augustus 2014

KICK-OFF WEEKEND: We zijn lossssss!

Over een half uurtje is het zover. Kick-off weekend van 2014! Met een geweldige aftrap, letterlijk! De twee teams in vorm tegen elkaar op het hoofdveld. SVHA 1 tegen SVHA 3. Op veld 2 spelen de belofte van deze selectie, SVHA 2 neemt het op tegen het al jaren goed presterende SVHA Zaterdag 2! Tot slot als toetje speelt het beroemde SVHA 4 tegen de toekomst SVHA zaterdag 3!

De aftrap is om 19:15 en de wedstrijden zullen 2 maal 30 minuten duren. Een rust is er niet echt, dus kom lekker een uurtje voetbal kijken! Daarna wagen we ons met ze alle aan een dansje en een drankje. Het Kick-off weekend gaat beginnen mensen, zeg het voort, wees er bij, mis het niet!

Zaterdag het hoofdfeest met voorafje Oud-Excelsior en Oud-SVHA mogen zij net zo leuke wedstrijd neer zetten als we laatst van de hoofdmachten van beide verenigingen hebben kunnen zien! Oja, zondag is het beruchte 4×4! Dit heeft geen toelichting meer nodig, wees er bij!

We gaan beginnen, we zijn lossssssssssssssss beste mensen!