Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

22 augustus 2015

Kick-off nadert, alle informatie hier!

Over een kleine week is het dan eindelijk zover. De derde editie van het kick off weekend. Dit jaar pakken wij groots uit. Met op 27 aug de senioren training strijd der titanen aansluitend wordt er gestreden om het beste talent tijdens svha got talent.

Op 28 aug vindt het g toernooi plaats sportpark jan van baal. Hier strijden diverse Voetbal elftallen om de eerste plaats.

29 aug worst een dag om nooit te vergeten. Rond 1800 uur wordt het lang verwachte kunstgras veld officeel geopend Door de wethouder van de over betuwe en onze terreinmeesters. Aansluitend speelt ons aller SVHA in een samengesteld all stars team tegen het rtl sterrenteam met oa John Williams, glenn Helder, baas B en Charles luske en ga zo maar Door. Na de wedstrijd is er tijd om handtekeningen te scoren van diverse bekende Nederlanders en SVHA spelers. Natuurlijk kan jij ook met hen op de foto. Aansluitend start de feestavond. Hier kun je onder het genot van een drankje genieten van de reservisten band en veel gezelligheid.

Op 30 aug is het wel bekende 4×4 toernooi. Hier hoef ik geen woorden meer aan vuil te maken.

Wij zijn er klaar voor en hebben er veel zin. Tot volgende weekend.

Sportieve groet,

Organisatie kick off weekend.