Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

3 oktober 2020

Kampioenswedstrijd SVHA JO11-1🎉

Jullie zullen misschien wel denken “nu al een kampioenswedstrijd?” Ja, dat klopt, wij spelen 4x een kwart seizoen.

Het was al vroeg in de ochtend en op het veld stond een mooi laagje dauw, maar toch een raar iets. Een leeg complex. Zelf alle deuren openmaken en geen supporters….. ja, het is nu niet anders.

Zelfs voor één van de ouders was het vroeg want zij moest nog snel heen en weer komen voor de wedstrijdshirts! Zijn het dan toch de zenuwen, Angelique? Haha.

Nadat alle spelers er zijn en de opstelling bekend is gemaakt en we wat afspraken met elkaar hebben gemaakt gaan we naar het veld. Na een mooie korte warming-up roepen de trainers hun selectie bij elkaar. Nog even op scherp zetten en vol gas ertegenaan!

De bekende yell van de jongens: citroenen citroenen citroenen, wij worden kampioenen!!!! Maakt wel indruk op de tegenstanders die toch een beetje angstig erna lopen te kijken!

De wedstrijd begint en Bemmel is toch best wel tegen ons opgewassen. Het gaat gelijk op, maar we geven niks weg. Na uiteindelijk een bal die in de kluts komt wordt er gescoord: 1-0 S.V.H.A. Zouden we dan toch nu al kampioen kunnen worden?
Daarna gaat het eigenlijk wel hard. De tegenstander komt niet meer aan voetballen toe en de jongens en meisje geloven erin en er wordt vroeg druk gezet. De bal wordt veroverd, er wordt fantastisch overgespeeld en veel gescoord. Binnen een half uur is het al 5-0.

Sommige jongens hadden bij ons blijkbaar ook niet ontbeten, want er werd steeds gehapt op hun linker aanvaller, maar door goed rugdekking aan onze kant maakt hij eigenlijk niet veel klaar.

Nadat het er heel druk de stand doorgeven werden in de groepsapp kregen we toch beetje support van onze vaste aanhang, wel buiten de hekken en netjes op 1,5m van elkaar. Bedankt!

Uiteindelijk is het 10-0 geworden en zijn we ongeslagen kampioen geworden!!! Wel te verstaan hebben we een ongeslagen reeks neer gezet, in de voorbereiding met de oefenwedstrijden tot onze competitiewedstrijden!

Jongens, onze complimenten en het feestje gaan we nog wel even inhalen!
Tot maandag!!!