Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

29 mei 2023

Kampioenen! SVHA MO17 wordt beloond voor hun harde werken

Zaterdag 27 mei, de dag van de waarheid: gaan we Kampioen worden? Met een grote afvaardiging SVHA-supporters vertrekken we naar SV O.S.S. 1920. De snoetjes zijn gespannen voor de wedstrijd.

Onze tegenstander gaat voortvarend van start en SVHA moet even de spanning van zich afspelen. Snel komt daar de eerste kans voor Lisanne, die helaas op de lat belandt. Julie opent hierna de score al heel snel gevolgd door de 0-2 van Lisanne, de 0-3 van Isa en de 0-4 van Noor. De supporters gaan los met muziek langs de lijn, er wordt al Kampioenen gezongen en de spandoeken worden al opgehangen. Door onoplettend in de verdediging maakt het sportieve SV O.S.S. de 1-4. Lisanne en Julie zorgen voor de 1-6 ruststand. De spanning is eraf, behalve bij de trainers 🙃.

De 2e helft lossen Isa en Julie elkaar af met doelpunten. De 10e, een prachtige hakbal van Julie wordt helaas afgekeurd, maar even later wordt toch alsnog de 10e gemaakt. Het feestje kan eindelijk gevierd worden. Blij vallen de meiden elkaar in de armen, groen-wit en champagnekurken over het veld. De supporters veelal in het groen-wit vieren mee. Wat een mooie en zeer verdiende afsluiting van dit seizoen en wat zijn wij, trainers en leider, trots op deze meiden, dit hechte en gezellige team.

Na het feestje op het veld en in de kleedkamer gaan we op weg naar Herveld waar we een feestelijk en luidruchtig autoritje door het dorp maken. Door de groene rook komen we aan bij SVHA waar het ‘We are the champions’ al klinkt en we nog een gezellig feestje vieren.

Bedankt aan alle supporters, alle ouders waar we altijd op kunnen rekenen met rijden, vlaggen en wassen. Dank aan onze trouwe supporter en tevens sponsor JTW Transport. Bedankt lieve en sportieve  meiden van de MO17, wat een knappe prestatie en wat hebben wij van jullie genoten, TOPPERS!!!

🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬

Marco, Peter, Nancy