27 oktober 2019

Jonge Kracht net een maatje te groot voor SVHA MO15

Vandaag kwam koploper Jonge Kracht op bezoek. We zouden echt top moeten zijn om hen te verslaan en iedereen had er zin in. We begonnen als een wervelwind, binnen 30 seconden had Lisanne de eerste er al in liggen, dat beloofde wat. De kansen bleven komen maar gingen helaas over en net naast, het had al snel 3-0 kunnen zijn. Jonge Kracht ging beter spelen en was ons vooral op het middenveld de baas. De 1-1 was er voor de rust. Het was duidelijk dat we feller de duels aan moesten gaan in de 2e helft. Dat lukte niet echt goed, de meiden van Jonge Kracht waren fysiek sterk en ondanks dat iedereen zijn best deed konden we geen grip op de wedstrijd krijgen. Door mooie aanvallen kwam Jonge Kracht op 1-2 en 1-3 en door miscommunicatie in de verdediging werd de 1-4 gescoord. Jonge Kracht was vandaag duidelijk een maatje te groot voor ons en dankzij Jolie die een super wedstrijd keepte bleef het 1-4.

Volgende week weer nieuwe kansen. Bedankt supporters en bedankt John dat jij vandaag de eerlijke vlagger was 😉