29 april 2018

JO9-1 door naar de finale!

Jo9-1 wist dat dit een pittige week zou worden. Vorige week zaterdag speelden we namelijk een thuis wedstrijd tegen Groessen, die erg sterk voetbalden. Met een erg goede keeper kregen wij de bal er niet zo goed in! Uiteindelijk wisten we toch 1x het net te raken en dat was genoeg voor 3 punten.

Dinsdag stond er een uitwedstrijd op de planning naar Spero jo9-2. Na een mindere warming-up beginnen we aan de wedstrijd. Dat we zaterdag een pittige tegenstander hadden gehad was wel te zien. Wij, de jo9-1, waren niet vooruit de branden de eerste 10 min. Gelukkig haalt Xander de trekker over en is het eindelijk 1-0 voor ons. Daar bleef het niet bij, want de 1-1 zat er al snel ook in. Door blijven te knokken door blijven te voetballen en er als team te staan is de eindstand van deze wedstrijd 4-2 voor ons. Kortom twee wedstrijden 6 punten.

Vandaag 28-04-2018 stond dan eindelijk DE wedstrijd op het programma: de halve finale, tegen Lienden uit. Allemaal wisten we dat dit een pittige wedstrijd zou worden. Eerder hadden we hier al tegen gespeeld en wonnen we met 8-5. Na een goede warming-up gingen we de wedstrijd in. Het ging over en weer en de wedstrijd kon alle kanten op gaan. Uiteindelijk wisten we na 15 minuten dan eindelijk het goal te vinden! 0-1 na hard werken van alle spelers. Stuk voor stuk knokken voor de bal. Schieten we na rust ook de 0-2 erin. He he eindelijk, maar lienden blijft voetballen en in de laatste 5 minuten schieten ze dan ook nog eens de 1-2 in. Wordt het dan nog echt spannend… nou ja, want Niklas moet in de laatste minuut nog even een bal van de lijn afhalen. (klasse redding jongen, hij stond trouwens de hele wedstrijd super te keepen!!)
Eindelijk floot de scheids dan af. WIJ ZIJN DOOR NAAR DE FINALE!!

Niet alleen vandaag hebben we laten zien dat we als team hebben gevochten. Elke wedstrijd weer willen we er voor gaan. Dit dus een team dat altijd wilt winnen en altijd wilt vechten met zijn allen! Ik als trainer ben dan ook enorm trots op ze!