Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

16 januari 2018

JO8 dé kampioen van het SDOO-zaalvoetbaltoernooi

Afgelopen november kwam de vraag vanuit SDOO om met onze F3 mee te doen aan het Tielbeke toernooi. Leuk, zeker weten, maar dan wel in de poule JO8. Afgelopen seizoen speelden we als JO9 en hebben we wedstrijden gewonnen, maar ook zeker dik verloren. Daarom ons besluit om JO8 te gaan spelen, waar we nu ook in blijven spelen het tweede seizoen.

Dus gingen Kyano, Tim, Thijs Geluk, Cas, Noud en Fero aangevuld met keepers Isa en Sofie en invallers Luca en Merlijn in de Kerstvakantie naar Heteren. Twee zaterdagochtenden leuk gespeeld tegen SDOO en Driel: 6 wedstrijden gewonnen, 2 gelijk gespeeld, dus vandaag 13 januari op naar de finale!

We speelden eerst tegen Driel JO8-1 een spannende wedstrijd; we waren aan elkaar gewaagd. Eindstand 0-0.
Vervolgens was het de wedstrijd tegen SDOO JO8-1. Er werd snel gescoord door Cas, yes 1-0! Vervolgens maakte Fero 2-0 en ook 3-0. De wedstrijd was helaas nog niet beslist, in de laatste minuten maakte SDOO 3-1 en ook 3-2.

Eindstand van deze ochtend: SVHA en Driel stonden gelijk…. Nog niet eerder gebeurd op dit toernooi: twee partijen eindigden met dezelfde punten.
Dus penalty’s….
Spannend! Drie penalty’s nemen en dan kijken wat de stand is. Alle vertrouwen in keepster Sofie, go Sofie!! Sofie wist ze alle drie tegen te houden, toen was Noud aan de beurt… Yes!! De keeper van Driel wist de bal van Noud, mooi links onderin de hoek geplaatst, niet tegen te houden dus SVHA JO8 was kampioen!!

Wij zijn trots op ons team en bedanken SDOO voor dit leuke toernooi.
Vol goede moed gaan wij het tweede seizoen, spelend JO8 tegemoet!