31 maart 2018

JO8-1 windt er geen doekjes om bij Excelsior

Het is n frisse ochtend, het zonnetje komt door… Excelsior wordt groen gekleurd door 3 teams v svha, die allemaal n wedstrijd moeten inhalen. De jongens van JO8-1 hebben er zin in

Na 1 min scoort Cas al het eerste doelpunt. SVHA blijft volop in balbezit en in de 8e min scoort Thijs vd kolk, die vandaag met ons meespeelt, de tweede goal.
Het spel gaat door en er volgt een mooie actie v Cas, maar de bal gaat helaas net naast het goal. Toch schiet hij in de 10e min de bal erin. In diezelfde minuut scoort Cas ook nummer 4.

Excelsior is even aan de bal en er is enige dreiging aan onze kant, maar dat wordt netjes weggespeeld door Noud.

In de 18e min volgt er een cornerbal, genomen door Cas. Thijs Spijk vraagt de bal, krijgt de bal en scoort nummer 5. Het gaat snel door, Excelsior is in actie, maar dit kan niet worden afgemaakt door een mooie redding v Mels! Excelsior lijkt de smaak te pakken te krijgen, ze schieten net naast. Vlak voor rust scoren ze toch een doelpunt vanuit een cornerbal. Ruststand 1-5.

Excelsior trapt af en gaat er vol tegenaan, maar gelukkig schieten ze tegen de paal. De dreiging is weer voorbij. SVHA is weer aan de bal en Cas scoort doelpunt nummer 6. De keeper gooit uit, Cas neemt de bal aan, probeert een schot op het goal, maar die wordt onderschept, de bal valt voor de voeten van Kyano, hij schiet…en scoort! SVHA speelt sterk, leuk en sportief!

Na de time-out schiet rood-zwart vol op het goal en het tweede doelpunt is daar. Onze jongens worden een beetje moe, maar nemen toch revanche.. nummer 8 is in de pocket. Door een strakke redding van Mels en goede verdediging van Thijs Geluk krijgt Excelsior geen kans meer om te scoren. SVHA wint de wedstrijd met de laatste goal door Kyano.

Eindstand 2-9!