Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

JO15 - DFS 2024
21 mei 2024

JO15 draait een geweldige 3e fase

Nadat we 2 fases gehad hebben waar we vooral met vallen en opstaan gevoetbald hebben gingen we vol moed de laatste fase in… dit keer ook 2e klasse.

De eerste paar wedstrijden ging ons goed af… scoren moeilijk maar wonnen wel. Tot we Kesteren en Excelsior tegen ons kregen waar we het met fases enorm lastig hebben gehad en dus ook helaas punten lieten liggen tegen hun. Maar koppen omhoog en weer door gaan. In de laatste paar wedstrijden bleek als we zo door gingen we zelfs nog eerste konden worden. Spannend was het dus zeker!

Vandaag stond dan eindelijk de wedstrijd op het programma… als Dfs zou gelijkspelen of verliezen waren wij eerste. Onder onze wedstrijd werden we op de hoogte gehouden wat er op het veld bij Dfs gebeurden… helaas wisten hun in de latere minuten toch te scoren en met 2-0 te winnen. Helaas voor ons.. wij stonden op dat moment 0-1 voor.. wij moeten minimaal 15 keer scoren wilde we wel eerste eindigen, iedereen wist natuurlijk dat dat een hele lastige klus zou worden… uiteindelijk winnen we met 1-2 en zijn we gedeelde eerste met Dfs ( op doelsaldo helaas 2e ) maar voor ons zijn jullie kampioenen. In dit jaar hebben jullie veel laten zien… hebben we een team gezien die stap voor stap weer beter werd, hebben we vooral plezier gemaakt. Kortom we hebben een fantastische 3e fase gespeeld. Gefeliciteerd toppers.

Voor mij ( Lisa ) was dit de laatste wedstrijd, wat heb ik van jullie allen genoten… de meeste spelers heb ik vanaf de mini’s tot nu gehad… van Lisa wil je mijn veters strikken tot nu… zullen we een biertje drinken. Genoeg kampioenschappen en bekers gehaald met de meeste. Maar nu wens ik jullie heel veel succes in de toekomst en zal ik jullie vast nog een keer komen aanmoedigen.. alleen dan als supporter!

Ook Danny gaat afscheid nemen van het team en heeft met heel veel plezier en inzet een aantal jaar dit team mogen begeleiden. Hij wenst iedereen heel veel succes en komt jullie nog wel een keer aanmoediging langs de lijn!