Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

11 oktober 2021

JO13-1 weet zijn staf positief te verrassen: trots alom!

Voordat het seizoen begon was het nog even twijfelen vanuit de staf of we 3e klasse of 4e klasse gaan spelen. Na goed overleg met elkaar hadden we toch de knoop doorgehakt om 3e klasse aan te gaan met deze spelers groep. Ondanks de Corona vorig seizoen, waarbij we niet veel konden, gingen de spelers individueel echt vooruit. Niet alleen als individu, maar ook als team maakten ze stappen.

In de voorbereiding begonnen we met bekerwedstrijden, waarbij we 1 wedstrijd gewonnen hadden en 2 wedstrijden onderuit gingen. Nadat we met de spelers deze wedstrijden besproken hadden en de koppen bij elkaar hebben gestoken hebben we besproken wat wij als staf van de spelers verwachten dit seizoen, maar wat de spelers ook van ons verwachten.

Nu hebben we met dit team al 3 wedstrijden erop zitten van de competitie en wat hebben jullie ons verrast zeg! Jullie staan alle wedstrijden als team te voetballen; de ene combinatie na de ander wordt uitgevoerd door jullie. Jullie hebben deze wedstrijden laten zien wat jullie kunnen individueel, maar ook als team. Wij als staf kunnen echt alleen maar genieten langs te lijn hoe jullie op het veld staan. Plezier vanuit de spelers straalt ervan af. Er zullen echt nog wel wedstrijden komen dat we onderuit gaan, maar tot nu toe kunnen we alleen maar trots op jullie zijn hoe jullie presteren op het veld 💪🏻. Ga zo door kanjers ⚽️ 🥅.