Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

11 december 2022

JO12-1 doet hun teamaanduiding eer aan en klimt omhoog

Voor de pupillen wordt ene voetbaljaar in vier kwartjes ingedeeld: iedere keer een kleine competitie van ongeveer acht wedstrijden waar je de tegenstander maar één keer tegenkomt. Voordat het winterstop begint wordt het tweede kwartaal afgesloten, zo ook voor de JO12-1.

De dag na het WK, waarin Nederland op een haartje na verloor, speelden de JO12-1 van ons SVHA de laatste wedstrijd van de herfstcompetitie. Ze moesten natuurlijk laten zien dat ze dat beter konden dan Nederland en dat is gelukt! Op een wit bevroren grasveld wat hard was van de vorst, tussen de doelpalen die met bevroren rijp bedenkt waren, stonden de keepers Sil en Dylan ieder een helft kou te kleumen. Het aantal keren dat zij een bal in handen kregen was op één hand te tellen.

Twaalf prachtige goals werden in het goal van Bemmel geschoten. Met een 0-12 overwinning hadden we een mooie afsluiting van dit seizoen waarin de JO12 groeide in zelfvertrouwen. De grote kracht van dit team, samenwerken en overspelen, zagen we steeds meer tot zijn recht komen.

We kijken terug op een hele vriendelijke wedstrijd waar de tegenstander, natuurlijk wel teleurgesteld, maar zeer sportief hun verlies oppakte.

We konden de laatste wedstrijd van het seizoen afsluiten met een tevreden gevoel, een warme beker chocomel met slagroom in de kantine van Bemmel.