Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

20 oktober 2014

Informatie over de website, hoe help jij mee?

Zoals jullie weten is ons redactie team wekelijks bezig met vooruitgang. Jullie blijven voorzien van nieuwe stukjes. Zo heeft het redactie team in Augustus deze prachtige website gelanceerd en zal heel spoedig ook weer een nieuw Sportpraatje gelanceerd worden. Wekelijks komt de goed gelezen ‘Maak kennis met’ rubriek terug en zal er binnenkort een nieuwe rubriek gelanceerd worden voor op de dinsdag. Verder zijn wij erg afhankelijk van jullie hulp dus het volgende:

Wij zijn de afgelopen weken bezig geweest meerdere teams te vragen of zij wekelijks een stukje willen schrijven. Zo komt iedere week buiten het eerste natuurlijk het ZO3, ZA2, C1 en C2 elftal op de website met hun verslag. Zo sporadisch zien we wat andere teams voorbij komen. Nou zou het leuk zijn als dit kan groeien. Voor degene die niet weten hoe ze hun stukje op de website krijgen, stuur een mailtje naar redactie@svha.nl. Je kunt ook Bianca Bisschop of Roy Kuiper aanspreken op de vereniging voor meer informatie.

Overigens zijn niet alleen verhalen over de wedstrijd welkom. Heb je een leuk teamuitje gehad of een leuk cadeau aan iemand gedaan bij de club? Heb je zelf een goed idee voor een rubriek op de website of wil je een blog schrijven? Al het nieuws gerelateerd aan SVHA kan een plekje krijgen op de website. Pak je kans op dit geweldig goed gelezen podium. Gemiddeld per dag 100 unieke bezoekers!