Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

8 juli 2021

In Memoriam

Vandaag ontvingen wij het trieste bericht van het overlijden van de heer J.G. (Sjaak) Broenland. Sjaak was een man die heeft mee geholpen aan de opbouw en groei van onze club. Geboren op 22 juli 1939 en lid geworden van de club in 1953. Sjaak was méér dan 60 jaar lid van SVHA en heeft daarbij alle stadia binnen de club doorlopen. Van voetballer tot leider, van scheidsrechter tot diverse bestuursfuncties. In 1980 was hij lid van het omni-bestuur waaruit TVHA vanuit SVHA zelfstandig kon worden. In 2006 is hij benoemd tot erelid van de club en tot 2014 als vrijwilliger betrokken geweest.

Wij zijn Sjaak dankbaar dat hij dit voor de club heeft gedaan en heeft mee geholpen aan de opbouw van onze mooie vereniging die zo belangrijk is voor onze dorpsgemeenschap. Namens het bestuur en alle leden van SVHA wensen wij de familie veel sterkte met het verlies van een gewaardeerd lid van onze club.