Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

19 november 2014

In beeld: SVHA C1 toont geen genade voor hekkensluiter Unitas’28

Over afgelopen zaterdag, de wedstrijd thuis tegen Unitas’28 C1, valt eigenlijk niet zo veel te zeggen. Erg sneu voor de tegenstander, maar wij waren echt een maatje te groot. Zij staan onder aan de lijst en hebben al ruim zestig doelpunten tegen. Horen dus eigenlijk niet thuis in de derde klasse.

Alhoewel wij zeker niet ons beste spel lieten zien hebben we wel met 11-0 gewonnen. Ons spel verdiende niet de schoonheidsprijs. Het was best slordig op sommige momenten en er werd iets te veel gelopen met de bal. Maar ja, dat krijg je nu eenmaal vaak in dergelijke wedstrijden. We kunnen weer drie punten bijschrijven.

We naderen het einde van deze competitie en hebben nog twee wedstrijden te gaan. Onze tegenstander voor aanstaande zaterdag 22 november is Kesteren C1D. Wij spelen thuis en de wedstrijd begint om 10.45 uur. Wij spelen graag voor publiek, dus bij deze…….!

Fotografie: Rimanda Mulder