Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

19 januari 2015

Hoofdtrainer Henk Stuivenberg ziet SVHA winnen van zijn GVVV

Oke, even een kleine toelichting. Henk Stuivenberg is zoals jullie wel weten de hoofdtrainer van SVHA 1. De oefenmeester die onlangs zijn contract verlengde in Herveld heeft een speciale band bij GVVV. Op 17 jarige leeftijd debuteerde de hoofdtrainer al in de A1 van GVVV en later werd hij trainer van alle 1e junioren elftallen bij GVVV. Henk werd daar kampioen in de 3e divisie en speelde o.a. tegen Ajax met zijn GVVV. Henk woont in Veenendaal en heeft zijn zoon Milan Stuivenberg nog steeds in het blauw van GVVV voetballen. Henk is hier nog steeds trainer van de E2. Dat Henk een echte band nog heeft met GVVV is herkenbaar als je over DOVO begint. De hoofdtrainer is het niet altijd eens met de werkwijze van de in het rood spelende hoofdklasser. Vraag Henk er zelf maar eens naar.

Tot zover, dat, Henk heeft dus een band met GVVV, maar de hoofdtrainer van SVHA is ook heel blij en gelukkig bij SVHA. De trainer verlengde zijn contract natuurlijk omdat hij nog genoeg sportieve uitdaging ziet bij SVHA maar ook omdat hij het een fijne club vind. En zo bracht Henk dit weekend zijn 2 geliefde bij elkaar. De MA1, D1 en E1 van SVHA kwamen in actie bij GVVV.

De sterrenensemble van de club, de meiden A1 lieten dit weekend zien waarom zij aankomend half jaar in de hoofdklasse voetballen. Ondanks dat GVVV een fantastisch grote club is hadden zij geen antwoord op het voetbalgeweld van onze meiden. De meiden maakte met duidelijke cijfers kenbaar dat zij klaar zijn voor de hoofdklasse. Het werd 1-5 voor SVHA. SVHA – GVVV 1-0.

De D1 van SVHA kwam in actie tegen de D3 van GVVV. Laat u niet misleiden door het getal, want GVVV heeft immers 6 D elftallen en kan dus spreken over echt selectie beleid. De in het blauw spelende heren beschikken dan zelfs in de D3 over bijzonder veel kwaliteit. Dat beide teams over een hoop kwaliteit beschikken was gedurende de hele wedstrijd te zien. Toch ging de winst naar SVHA. Het werd 1-2 voor SVHA. SVHA – GVVV 2-0.

In een dart wedstrijd zou de gemiddelde omroeper nu al geroepen hebben ‘GAME, SET AND THE MATCH, SVHA!!’. Want in deze best of 3 kunnen we niet meer verliezen. Echter hebben we nog wel een affiche in petto. De meiden A1 waren dit jaar fenomenaal, maar laten we onze E1 niet vergeten. Ze lijken een beetje onder te sneeuwen door het geweldige succes van de MA1, maar deze mannen dwongen dit jaar niet alleen ongeslagen kampioenschap af maar ook werden er maarliefst 3 spelers gescout. Het slotakkoord is dan ook voor de E1. Zij spelen tegen het team van de familie Stuivenberg. Henk(trainer) en Milan(speler) vormen onder andere dit team. De hoofdtrainer heeft het spel er bij zijn GVVV er goed in zitten, want onze E1 kwam in een werkelijk spectacelstuk niet verder dan 5-5. Ja inderdaad 5-5! SVHA – GVVV 3-1.

Voetbal draait vaak om winnen, maar voetbal draait nog vaker om verbinden. Verbinden deden vandaag SVHA en GVVV. Wij willen dan ook namens SVHA en het Bestuur de club GVVV bedanken voor het goede ontvangst en de geweldige sfeer. Ook willen onze hoofdtrainer bedanken voor het mogelijk maken van deze wedstrijden. Ondanks dat we allemaal weten dat de trainer een warm hart heeft voor GVVV hopen wij nog vele jaren te mogen genieten van jou kwaliteiten en aanwezigheid. Henk en zijn GVVV, en SVHA en onze Henk. Op naar een goed voetbalseizoen, succes allemaal!