Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

19 december 2014

Hoofdtrainer Henk Stuivenberg verlengt contract bij SVHA

Gisteravond heeft hoofdtrainer Henk Stuivenberg zijn contract bij SVHA verlengt. In het bijzijn van voorzitter Caroline Eberson, Technische zaken Leen Verwoert, Fanancieën John van Kreel en Senioren beheer Martijn Markus werd een contract tot de zomer van 2016 getekend.

Hoofdtrainer Henk Stuivenberg begon begin van dit seizoen en vulde de plek op van de vertrokken Bertho van Neerbos die naar Candia’66 vertrok. Henk zag het eerste half jaar met gemengde gevoelens toe. De trainer beaamde al meerdere keren in de media dat de ploeg zichzelf te kort deed. Echter lijkt de trainer over het veldspel wel tevreden. Henk zelf hoefde niet lang na te denken over de keuze: ‘Deze groep is zo jong en talentvol, in één jaar kun je hier nog niet het maximale uit halen daarom blijf ik graag.’ Ook erkende Henk dat er in deze groep veel potentie zit. ‘Als je deze groep bij elkaar kunt houden nog een aantal jaar dan gaat SVHA nog mooie momenten beleven’ aldus de hoofdtrainer over de jonge SVHA selectie.

SVHA behaalde onder leiding van Henk Stuivenberg 7 punten uit 10 wedstrijden. De ploeg won 2 keer en speelde 1 keer gelijk. Helaas moest de ploeg 7 keer verlies incasseren. De ploeg kreeg ook 2 keer zoveel doelpunten tegen als dat het maakte 12 om 24. Echter is de ploeg voetballend verder dan of minstens net zo ver als de meeste teams in de competitie, alleen tegen Eendracht Arnhem ging SVHA kansloos onderuit.

Het bestuur was eensgezind over de keuze. Leen Verwoert beaamde dat ‘Na positieve gesprekken waren we er snel over uit dat we wilde verlengen met Henk. Henk is een geweldig persoon die de groep goed aanvoelt’. Martijn Markus coördinerende rol binnen de senioren van SVHA was ook positief gestemd: ‘De groep is naar evaluatie gevraagd en zij waren positief over Henk, als ik bij de trainingen ga kijken zie ik veel plezier en inzet. Dit is de juiste keuze’.

Wij zijn heel blij dat Henk nog langer bij onze geweldige club wilt blijven en wensen hem heel veel succes!