Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

16 december 2014

Hoofdklasser DOVO scout ook 2 SVHA jeugd talenten

Waar we eerder al de interesse van NEC Nijmegen wekte voor Rowan Schuiling en Tijn Verwoert neemt nu hoofdklasser DOVO uit Veenendaal een kijkje in de enorme talentenpool van SVHA. DOVO speelt hoofdklasse A bij onder andere DFS Opheusden in de competitie. Over deze 2 ploegen gesproken, het tweetal stond afgelopen weekend tegenover elkaar en onze buurclub DFS kwam hier als winnaar naar boven met 0-1. DOVO staat momenteel 8e maar staat maar 6 punten achter op koploper SteDoCo. Buiten dit alles is bij DOVO de hoofdtrainer natuurlijk de voor iedereen bekende Hans Kraaij JR. onder meer bekend van Voetbal International en ex-hoofdtrainer van JVC Cuijk en Lienden.

tijnTijn Verwoert
Als eerste Tijn Verwoert. De pupil van SVHA werd eerder al gescout door NEC, maar kon hier geen vervolg stage afdwingen. Wel werd Tijn op een ‘watch-list’ gezet zoals ze dat noemen bij BVO’s. Een ‘Watch-list’ is een lijst met talenten die nauwkeurig in de gaten worden gehouden door NEC gedurende hun ontwikkeling bij de club. Als NEC de tijd rijp acht doen ze nogmaals een beroep op deze spelers. Echter heeft DOVO er nu een stokje voor gestoken en mag Tijn ook hier laten zien wat hij kan. Tijn gaat 3 proeftraining mee draaien bij de E3 van DOVO.

daanDaan van der Linden
Het 2e talent is niet Rowan Schuiling, Rowan zit namelijk nog steeds bij NEC op proef en mag nog hopen op een vervolg. Het 2e talent is Daan van der Linden. Daan werd niet eerder gescout door NEC maar wekte toch interesse van de hoofdklasser. Daan mag samen met Tijn op een proefstage komen waar het tweetal kan laten zien wat ze kunnen. In tegenstelling tot Tijn gaat Daan 3 proeftraining mee draaien bij de E1 van DOVO.

 

Wij wensen het tweetal enorm veel succes en hopen dat zij zich in de kijker kunnen gaan spelen. Jongens we zijn trots op jullie en het is jullie van harte gegund.