Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

21 oktober 2014

Hoe vergaat het SVHA-talenten Tijn & Rowan bij NEC?

TIJN VERWOERT (geb. jaar 2006) heeft de 4 kennismakingstrainingen achter de rug, en heeft bericht gekregen dat hij volop in beeld blijft bij NEC maar dat hij voorlopig niet hoeft te trainen bij NEC. 2006 zijn de allerjongste spelers die door NEC gescout worden, deze spelers uit dit geboortejaar spelen altijd volgend seizoen bij hun eigen club. Voor deze leeftijd heeft NEC geen team volgend seizoen in de competitie.

ROWAN SCHUILING (geb. jaar 2005) heeft 2 stage trainingen achter de rug bij NEC, de technische commissie en Rowan hebben bericht gekregen dat hij nog een keer 2x op stage mag mee trainen. Na deze stage word er opnieuw gekeken of hij door mag naar de volgende stage. 2005 zijn de spelers die dit seizoen worden getest bij NEC om eventueel deel uit te gaan maken van de E1 volgend seizoen die 9×9 spelen.

SVHA is ontzettend trots op deze jonge spelers die uitkomen in de E1, die momenteel bovenaan staan in hun competitie en ook de kwartfinales van de beker hebben bereikt.