Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

28 september 2015

Het weekend van SVHA (week 39)

Zaterdag 26 september was het tijd voor speelronde 3 voor de meeste teams. De dag begon om 09:00 uur met wedstrijden van de D2, E2 en F4. De F4 moest aantreden tegen de F2 van een samenwerking tussen RVW en CHRC uit Renkum. Ondanks dat de twee verenigingen hun beste jeugdige spelers bij elkaar hebben gebracht waren het toch onze jongens in het groen die lieten zien over goede voetbalkwaliteiten te beschikken. Veel mooie combinaties waren te zien op het kunstgras en al deze combinaties resulteerde uiteindelijk in een 9 – 1 overwinning. Op het veld naast de F4 combineerde ook de E2 er aardig op los tegen de E6 van Blauw Geel `55 uit Ede. De E2 won de wedstrijd dan ook verdiend met 6 – 1. Dan was er ook nog een wedstrijd op veld 2 van onze D2 tegen de D5 van DVOL uit Lent. Net zoals de F4 en E2 ging het ook goed met de jongens van de D2. Een leuke wedstrijd eindigde in een mooie 5 -2 overwinning.

Vervolgens moest de E1 het opnemen tegen de Spero E4. Het zat helaas niet mee bij de E1 en ondanks veel strijd en inzet bleek uiteindelijk Spero toch net iets sterker en ging de wedstrijd helaas met 2 – 4 verloren. Ondertussen was het op veld 2 prijs schieten. De MC1 nam het op dat veld namelijk op tegen SKV MC1. Een goede wedstrijd van de meiden resulteerde in een mooi 8 – 3 overwinning. Dan zullen jullie denken je zegt prijsschieten met 11 doelpunten is het toch niet gelijk prijsschieten. Maar na de MC1 ging de MB1 het veld op. Ze moesten aantreden tegen de MB2 van Woezik. Deze wedstrijd vielen de doelpunten als rijpe appels van de boom. Bij rust was het “slechts” 8 – 0 moet de MB1 gedacht hebben. In de 2e helft werd er nog een beetje opgeschakeld wat uiteindelijk een 24 – 0 eindstand op heeft geleverd. Op het 2e veld werd de dag afgesloten door zaterdag 2 tegen SCE 4. Op het natuurgras werd de wedstrijd afgesloten zoals de dag ook werd begonnen, namelijk met een overwinning. De mannen van zaterdag 2 hebben met 4 – 0 gewonnen.

Helaas ging het onze teams op het kunstgras minder goed af qua resultaten. Na de E1 moest de B1 het opnemen tegen de B3 van Orion. De B1 gaat iedere week beter spelen alleen heeft het nog niet voor punten kunnen zorgen. Ondanks een super mooie goal vol in de kruising ging de wedstrijd verloren met 1 – 4. Daarna was het de beurt aan de A1 zij speelde tegen koploper (op doelsaldo) Aquila A1 uit Dreumel. De wedstrijd ging gelijk op maar de gasten uit Dreumel voetbalde op sommige momenten iets makkelijker en gingen daarnaast zuiniger met hun kansen om. Dit resulteerde uiteindelijk in een 1 – 4 einduitslag.

Vanuit de uitwedstrijden wisten F1, F3, C2 en B2 de volle 3 punten mee terug te nemen naar Herveld-Andelst. De vrouwen 1 en E3 brachten 1 punt mee terug.

Zondag werd er geen punt gepakt. Zondag 1 verdiende minimaal een punt in de thuiswedstrijd tegen DBV maar verloor met 1 – 2. Zondag 2 ging met 2 – 5 onderuit tegen FC Kunde. Zondag 3 en zondag 4 gingen met respectievelijk 5 – 0 en 4 – 2 onderuit bij NEC 2 en Leones/DSZ 3.