23 april 2023

Het regent niet alleen druppels, maar ook doelpunten voor SVHA MO17

Zaterdag 22 april kunnen we uitslapen, want de uitwedstrijd tegen Margriet staat om 17.15 uur op het programma. Met aanvulling van Isa uit MO15 gaan we op weg naar Oss tegen de nummer laatst. Maar de stand op de ranglijst zegt niet altijd wat, dus vanaf het begin alert zijn en ons eigen spel spelen is de opdracht.

Het eerste kwartier was Margriet fel en kwamen we niet aan aanvallen toe. Hierna kantelde het spel, kwam er meer ruimte en konden we enkele keren van afstand schieten. De keeper van Margriet hield echter de 0 tot aan de 27e minuut toen Isa de openingstreffer kon maken. Enkele minuten later kon ze een voorzet van links afronden, 0-2. Tijdens de rust in de dug-out werden we goed verzorgd door Margriet met koffie/thee en een gezonde snack.

Na de rust kwamen we meer in ons spel. Er werden mooie aanvallen opgezet en vanuit een ingooi kwam de bal bij Isa die met een prachtige lob over de keeper de 0-3 maakte. Tien minuten later kwam Noor goed door in de 16, speelde een tegenstander uit en kon in de korte hoek afronden, 0-4.  Margriet kwam niet meer in het spel en Milou had een rustige middag. Uit een voorzet van Julie kon Lisanne hard uithalen, 0-5 en even later bracht Julie de einduitslag op 0-6.

Een mooi resultaat op deze regenachtige zaterdagavond. Bedankt Isa dat je weer mee wilde doen. Bedankt vlagger Erik, alweer in de regen en bedankt supporters. Nu Twee weken vakantie, wel trainen geen wedstrijden. Geniet van jullie vrije zaterdagen!