19 november 2022

Het regent doelpunten voor SVHA MO17

Alweer een woensdagavondje voetbal, nu tegen Blauw-Geel ’55 uit Ede. Ons team werd  weer aangevuld door speelsters uit JO14, 15, MO15 en VR1. Fijn dat we steeds een beroep op speelsters uit deze teams kunnen doen, zodat we in de competitie kunnen blijven voetballen.

Vanaf de aftrap namen we het voortouw en waren we steeds op de helft van de tegenstander te vinden. Al snel kon Julie de 1-0 maken. We zagen mooie combinaties waar grote kansen uit kwamen maar de lat en de paal zaten ons vandaag wel in de weg. Gelukkig ging het ook vaak goed. Julie zorgde voor de 2-0 en Lisanne omspeelde 2 tegenstanders en schoot de 3-0 er prachtig in met links. Hierna kwam er een wat slordige fase maar ondanks dat konden Lisanne de 4-0 en Noor de 5-0 ruststand maken.

Heel enthousiast was iedereen in de rust en er werden plannetjes gesmeed voor de 2 helft. Deze begon weer wat slordiger, maar de tegenstander maakte het ons niet heel moeilijk, waardoor we weer beter gingen voetballen. Lisanne en Anneloes tikten er beide nog één in en daarna werd Noor in de 16 onderuit gehaald.  De penalty mocht Lisa nemen; één van de plannetjes was dat ze wilde scoren vanavond. De zenuwen waren haar teveel, maar in de rebound kon ze toch haar gewenste doelpuntje meepikken: 8-0. Tot slot sloot Julie de wedstrijd af met waarmee ze begon, namelijk scoren; wat meteen de einduitslag op 9-0 bracht.

Een leuke wedstrijd waarin we echt combinaties gezien hebben waar we op de training zo hard op oefenen. En al hebben we in dit verslag alleen de doelpuntenmakers genoemd, deze komen alleen maar tot stand doordat iedereen vanavond goed was en hard gewerkt heeft. Goed gedaan meiden, een hele mooie overwinning!

Bedankt vlagger en supporters, fijn dat jullie er weer waren. Tot zaterdag allemaal.