Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

21 mei 2015

Het nieuwe Sportpraatje!

Met trots presenteren wij het nieuwe Sportpraatje. Het Sportpraatje heeft weer echt zijn gezicht terug. We hebben namens de redactie geprobeerd om er weer een echt leuk club blad van te maken. De vernieuwde editie heeft een nieuwe opmaak, opzet, verhalen en informatie. Zo zijn wij druk bezig geweest deze editie niet alleen leuk te maken maar ook uniek.

Het Sportpraatje gaat vanaf heden nog maar 1x per jaar uit komen. We delen de club bladen op in een Sportpraatje wat vooral de vertegenwoordiging is van het einde van het seizoen. Mooie verhalen over het seizoen en verschillende terug blikken. Het blad dat begin volgend seizoen uit komt is de Presentatiegids. Vol met nuttige informatie die nu moeilijk te vinden blijkt te zijn. Deze editie voor later, voor nu het Sportpraatje.

We overhandigde het eerste exemplaar aan clubaanvoerder Pieter Mantel. Pieter staat op de voorzijde van het blad en kreeg daarom deze eerste editie van de redactie. Hierna hebben alle teams het blad mee naar huis gekregen. Nog niet in bezit van een exemplaar maar wil je het wel graag lezen? De clubbladen zijn gratis verkrijgbaar in de kantine van SVHA.

Namens de redactie willen wij graag nog even apart bedanken Martin Markus(Fotografie) en Rimanda Mulder(Spelling controle).