Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

10 oktober 2017

Het ‘kleine’ JO9-1 bleek toch een kopje te groot voor SCP

Na een zware wedstrijd van vorige week stond er vandaag SCP op het programma. Na het verzamelen in de kantine waar, onder andere, de tegenstander ook al zat werden door de jongens al wat dingen heen en weer geroepen. Wij (SVHA ) zijn namelijk niet zulke grote jongens/meisje en bij SCP zaten er aardig wat grote jongens bij. Dus ja conclusie: SCP vond dat ze tegen allemaal kleintjes moesten voetballen vandaag.

Onze toppers lieten zich hierdoor niet op de kop zitten! Na een wat mindere warming-up, wat allemaal niet zo lekker liep, hadden we ze gelukkig net op tijd wakker geschud voor de wedstrijd.

Na een goede eerste helft met goed tikwerk en wilskracht om te winnen stond het namelijk al 5-1 voor SVHA. Hierdoor ging SCP erg veel mopperen op elkaar. Gelukkig deden onze jongens/meisje dit niet en hielden het kopje cool! SVHA bleef gewoon lekker voetbalen. Met goede momenten, maar ook een paar persoonlijke foutjes. Gelukkig winnen we de wedstrijd alsnog met 8-4. We hebben weer als team gestreden. Ons motto is dan ook; een team, een taak.

Volgende week moeten we uit naar ONA om 9.45 uur.